Силвана Тушевска
мај 6, 2022

Важно е да ги сакаме децата и да им помогнеме кога им е нај потребно и да им обезбедиме еднакви можности исто како и на децата кои растат со своите родители. Треба да имаме вештини, знаење и посветеноста за да влеземе во улогата на згрижувач. Ние сме дел од тимот од социјални работници, родители и други професионалци кои заедно работиме за доброто на децата).