Стани згрижувач

Сакаш да станеш Згрижувач на деца без родителска грижа?
Центрите за поддршка на Згрижувачки семејства нудат целосна поддршка во процесот на згрижување.
Информирај се на лесен и брз пристап за условите и бенефитите од згрижувањето https://zgrizuvanje.mk или на 075 277 447

Стани згрижувач

Преферирам да бидам исконтактиран/а преку: