Нусрет Мурати
мај 6, 2022

Јас и порано сум се занимавал со хуманитарна работа. Но сега, кога станав згрижувач, и кога гледаме како децата растат, успеваат и почнуваат да зрачат, сигурен сум дека сум ја донел вистинската одлука.